Sljedeći put će dobro razmisliti: Milik kažnjen zbog simuliranja

Obilo mu se o glavu

Sljedeći put će dobro razmisliti: Milik kažnjen zbog simuliranja

Poljski napadač iz redova Napolija Arkadiusz Milik kažnjen je od strane Nogometnog saveza Italije zbog simuliranja.

On je 72. minuti posljednjeg susreta svog tima protiv Leccea pokušao simuliranjem izboriti najstrožiju kaznu a to se nije svidjelo Nogometnom savezu koji je izrekao kaznu od 2,000 eura.

Inače, glavni arbirat tog meča Antonio Giua kazni je Milika žutim kartonom jer se nije dao zbuniti te je uvidio da je Poljak simulirao faul u protivničkom šesnaestecu.

Milik je inače postigao pogodak na ovom susretu, ali nije uspio spasiti svoj tim poraza (2:3) u 23. kolu Serije A. Napoli je poslije ovog meča tek na 11. poziciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Milik trenutno igra vrlo dobru sezonu obzirom da je postigao ukupno 12 pogodaka na 18 utakmica.

Top Komentari

Maestro
Pa nije on jedini što simulira prije njega je Neymar , Muller, Ronaldo, Buskec, Suarez, itd. I nikog ne kažnjavaju a Milika kaznili koja logika
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti