Sjajna posjeta i atmosfera na Tušnju, kao da nije Prva liga FBiH

Derbi kola igra se u Tuzli

Sjajna posjeta i atmosfera na Tušnju, kao da nije Prva liga FBiH

Esmer Oštraković

Derbi šestog kola Prve lige FBiH između Slobode i Stupčanice počeo je u 19 sati.

Sloboda je kao lider ugostila Stupčanicu, koja u meč ulazi kao trećeplasirana ekipa na tabeli, pošto ju je Budućnost prestigla današnjom pobjedom.

Tuzlaci su favoriti, nalaze se u sjajnoj formi i vezali su pet pobjeda, ali Stupčanica je u Tuzlu došl da pokuša da pomrsi račune crveno-crnima.

I dok se čeka na prvi pogodak u meču, treba naglasiti da je posjeta u rangu premijerligaških utakmica, kao i atmosfera koja vlada na stadionu.

Uostalom, utakmice u noćnom terminu i pod reflektorima daju dodatnu draž svemu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloboda je igrala dosta ovakvih utakmica i protiv mnogo jačih i atraktivnijih rivala u Premijer ligi, ali tuzlanskoj publici ni to što sada gledaju prvoligaške mečeve ne pada teško.

Štaviše, oni istim žarom bodre svoj tim, a posjeta večeras najbolji je dokaz tome. Sloboda želi odmah da se vrati u Premijer ligu i smatra se najvećim favoritom iako će i neki drugi timovi vrebati svoju šansu. Jedan od njih je upravo Stupčanica...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Delegat
Kako kradu Stupcanicu da covjek ne povjeruje
0 5
iznogood
Vama je mjera tzv druga liga. Tu nekoga mozete i pobjediti. Bolje biti prvi u svom selu nego zadnji u gradu.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi