Sloga savladala Gradinu pred put u Antaliju

Pogađali Mazić i Hadžikadunić

Sloga savladala Gradinu pred put u Antaliju

Sloga iz Gornjeg Crnjelova u posljednjoj pripremnoj utakmici pred put u Antaliju gostovala je u Srebreniku kod Gradine.

Izabranici Dragana Mičića su protiv člana 2. lige FBiH pružili još jednu dobru partiju i na kraju slavili rezultatom 2:0, a strijelci u pobjedi nad Gradinom bili su Nikola Mazić i Elmin Hadžikadunić.

"Iako ove utakmice služe za podizanje forme i uigravanje raznih varijanti za prvenstvo, zadovoljni smo današnjim izdanjem naše ekipe. Odigrali smo sigurno i kvalitetno protiv jedne izuzetno dobre i čvrste ekipe", poručili su iz Sloge nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U sklopu priprema Sloga je prethodno odigrala prijateljske mečeve protiv Budućnosti, Zvijezde, Orašja, Podrinja, Modriče, Loznice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi