7

Komentari (7)

Drakula
Sa najmanjim budzetom u ligi ovo je top ako realno gledamo. I mi smo jedino Pitari koji mozemo srat nesto za klub koliko se para ulaze a nema rezultati. Manijaci moraju bit zadovoljni ne ocekuju oni previse ali bar da se evropa izgura nekako ako nista borba. Basic je idiot iskreno izjavama ali nije do njeg ne igra on,mozda ga ebe sto mjenja taktike kako je sanjao navecer. Nije vise ni smijesno,ovo je godinama u nazad.
Hadzija123
Ne vidim krivicu u igracima samo Basic smece umrtvio je igru da ni najvefi canatik Zelje ne moze to gladati,ogadio je fudbal na BH terenima idiot!
user1659354598
Ja to pisem danima a debili ga podrzavaju,seljaci koji ne znaju sta je Zeljo podrzavaju ovakvog trenera koji je najgori u istoriji kluba,sve sto je i dobio svi znamo kako je bilo i kako je dobio,od kako je dosao 3 utakmice smo odigrali dobro,da je trener Osim,Mulalic,Adzem svi bi im ****li majku a za ovoga seljaka se trazi neki alibi fujjjjj
papagaj
Mene je stid samog mene ko igra u Želji
King_Kenny
...oooojjjj,sto ih Slogira... :D :D :D
user1659354598
**** li te Muftic vise Basicu,pa koja mu je ovo vise greska za redom,****lo nas vise nase dijete sto ga vise ne zamjenis ako vidis da grijesi konstantno
Lafac
Što bi jedan rekao bolje našu djecu gurati...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti