Sutra nema favorita: Je li najrealnije očekivati podjelu bodova?
Prema koeficijentima u kladionicama, sutra u Bratislavi favorita nema.

Koeficijenti tako kažu

Sutra nema favorita: Je li najrealnije očekivati podjelu bodova?

E. Ganibegović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra nastavlja svoj uspješno započeti put prema Evropskom prvenstvu koje se 2024. godine održava u Njemačkoj.

Zmajevi su na startu kvalifikacija prije dva dana na Bilinom polju s 3:0 razbili Island golovima Krunića (2) i Dedića, a sada slijedi gostovanje Slovačkoj.

Izabranici Faruka Hadžibegića večeras su odradili i zvanični trening pred sutrašnju utakmicu, a sudeći prema koeficijentima u kladionicama, favorita nema.

Iako je selektor Hadžibegić bježao od uloge favorita protiv Islanda, tu ulogu su nam dodijelile kladionice i bile u pravu, no na gostovanju u Bratislavi nemamo takvu ulogu.

Bez obzira na to što su Slovaci u kvalifikacije ušli iz petog šešira, a mi iz drugog i bez obzira na to što su oni u lošoj formi, a mi u dobroj, kladionice očekuju izjednačen meč.

Tako WWin na pobjedu Slovačke nudi kvotu 2,58, dok je kvota na pobjedu Bosne i Hercegovine 2,86. Remi, odnosno "X", nosi kvotu 3,20. 

Oglasi

Volcano je veoma sličan. Kvota na trijumf Slovaka je 2,60, na nas 2,85, a na neriješen ishod također 3,20. 

Kada je u pitanju Meridian, kod njih je najmanja kvota na remi u odnosu na ostale kladionice - 3,05. Na trijumf Slovaka je 2,65, a Zmajeva 2,80. 

Što se Mozzarta tiče, 2,65 je kvota na pobjedu Slovaka, a 2,85 na trijumf Zmajeva. Koeficijent na "X" je 3,10. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, sutrašnji meč se igra na stadionu Tehelne Pole u Bratislavi s početkom u 20:45.

U prvoj utakmici Slovaci su razočarali u Trnavi odigravši samo 0:0 protiv Luksemburga i sutra će tražiti iskupljenje.

Top Komentari

FudbalskiZnalac
Ako ne pobijede mogu i napustiti kvalifikacije ....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi