Prevljak oduševio bh. naciju, pa poručio: "Najviše me usrećuje što smo pobijedili"

Zabio dva gola Kazahstancima

Prevljak oduševio bh. naciju, pa poručio: "Najviše me usrećuje što smo pobijedili"

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je u gostima Kazahstan sa 2:0 u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Bh. selekcija je odigrala veoma dobar meč na Astana Areni i na kraju je zasluženo stigla do tri boda.

Najbolji pojedinac na terenu danas je bio Smail Prevljak koji je zabio oba gola za naš tim i pokazao je da se nalazi u odličnoj formi.

Prevljak je nakon utakmice izjavio da je sretan što je uspio zabiti dva gola, ali da je najvažnije da je naš tim uspio osvojiti danas tri boda.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Dominirali smo 90 minuta i kontrolisali smo igru. Imali smo još prilika i zasluženo smo pobijedili. Zadovoljan sam što sam dao dva gola, ali prije svega me usrećuje što smo pobijedili. Ako ponovimo igru od danas možemo se nadati najboljem i protiv Ukrajine", rekao je Prevljak nakon utakmice.

Podsjećamo, bh. reprezentaciju već u utorak očekuje novo gostovanje kada ćemo na megdan selekciji Ukrajine.

Promo

Top Komentari

haris1000
Izuzetno pošten momak, pravi borac bez kalkulacija, iduće sezone u puno veći klub akobogda zaslužuje Smail to
8 0
Klicko
Smail Prevljak > benzema
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi