Smijeh do suza: Zvanični Twitter nalog Voždovca je nešto što jednostavno morate vidjeti

Humor na prvom mjestu

Smijeh do suza: Zvanični Twitter nalog Voždovca je nešto što jednostavno morate vidjeti

E. Čaušević

Klubovi u Srbiji počinju pripreme za drugi dio sezone Superlige koja starta 15. februara.

Danas je održana prozivka i u FK Voždovac, a to je ovaj klub objavio na svom zvaničnom Twitter profilu. Objave na Twitteru Voždovca su zaista nešto posebno, te oduševljavaju fanove iz dana u dan.

Mnogi su oduševljeni šalama u objavama srbijanskog kluba i koriste svaku priliku da čestitaju adminima koji su zaduženi za to. U centru pažnje našao se fudbaler Stefan Hajdin koji u Voždovcu igra na posudbi iz Crvene zvezde.

U prethodnom periodu govorilo se da će se on vratiit u Zvezdu iako je dogovorena posudba do kraja sezone. No, Voždovac je na Twitteru na sjajan način to sve demantovao, a jutros su objavili da se Hajdin pojavio na prozivci i da ih nije "ispalio".

Neke od najboljih objava na Twitteru Voždovca možete pogledati u nastavku. Sigurni smo da ćete se itekako nasmijati.

Top Komentari

Plavi orkestar
Baš bih volio vidjeti toga koga je ovo nasmijalo do suza.
7 2
BaboBih
A ja smijeha i zalosti
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi