Kćerka Romana Abramoviča sve iznenadila svojom reakcijom na rat u Ukrajini

Protiv Putina

Kćerka Romana Abramoviča sve iznenadila svojom reakcijom na rat u Ukrajini

Edmir Škorić

Sofia Abramovič, kćerka vlasnika Chelseaja i ruskog tajkuna Romana Abramoviča, na Instagramu je iznenadila objavom koja se odnosi na rusku invaziju na Ukrajinu.

Njenom ocu i predsjedniku Plavaca iz Londona bit će zabranjeno živjeti u Velikoj Britaniji jer se smatra jednim od 35 oligarha koji podržavaju Rusiju i njenog predsjednika Vladimira Putina koji je naredio invaziju na Ukrajinu jučer ujutro.

Međutim, to nije spriječilo Sofiju da izađe sa stavom i da jasno i glasno poruči da je protiv Putina. U svojoj objavi jasno je dala do znanja da je protiv njega i da Rusija ne podržava ono što radi Putin i što rade ruski političari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U glavnom gradu Kijevu danas se vode žestoke borbe, a UN je objavio da je ubijeno najmanje 25 civila prilikom bombardiranja i vazdušnih napada. Takođe, isti izvor navodi da su ranjena 102 civila.

Međutim, pretpostavlja se da je ta brojka nezvanična i da je ona, nažalost, još veća.

Top Komentari

emanuelmacron
svijet treba prepustiti zenama,vecinom su korektnije,
5 2
Pajkan
Yebga ona ima damu za razliku od babe joj.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti