Šok u Hrvatskoj: Dalić započeo pregovore, da li će preći u bogati klub?

Pred Hrvatskom je važan meč sa Slovačkom

Šok u Hrvatskoj: Dalić započeo pregovore, da li će preći u bogati klub?

S. Mlaćo

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić mogao bi napustiti Vatrene.

Naime, mediji u dalekoj Saudijskoj Arabiji navode da je Dalić započeo pregovore sa Al - Ittihadom, bogatim klubom iz te zemlje.

Dalić dobro poznaje stanje na Bliskom istoku, s obzirom da je radije sedam godina, a zanimljivo da je ovaj klub ne tako davno trenirao još jedan hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Ipak, pred Dalićem je važan ispit protiv Slovačke, a nedavno je kazao da samo razmišlja o odlasku na Evropsko prvenstvo.

Hrvatski mediji navode da bi Dalić u S. Arabiji dobio nekoliko puta više novca u odnosu na ugovor koji ima sa HNS.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Da li će odoliti bogatom klubu, ostaje da se vidi.

Top Komentari

Ludilo_brale
Pravi si pipun s ono malo košpica u glavi !!
2 1
pipun
Vidis ti ovo sad... Obicno bi Listica i ostala UZP bratija covjeku hebala sve na kamaru sto idé kod ISILa, ****** ... a posto je u pitanju velika lova onda sute kao misevi sto i jesu. E Listice, Listice selo na brezuljku...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije