Šokantan video s ulica Napolija: Pištolji, repetiranje i pljačka, a onda je na scenu stupio Insigne

Nakon Napolijevog osvajanja Kupa

Šokantan video s ulica Napolija: Pištolji, repetiranje i pljačka, a onda je na scenu stupio Insigne

A. Čaušević

Strast građana Napulja prema fudbalskom klubu Napoli je teško opisati riječima, međutim veliki problem grada na jugu Italije je nesigurnost na ulicama. 

U noći kada je Napoli pobijedio Juventus i osvojio šesti Kup Italije navijači su izašli na ulice da proslave veliki uspjeh.

Zabilježena je i šokantna scena. Navijača Napolija pod imenom Salvatore je okružila lokalna banda, repetirala pištolj na njega i ukrala mu skuter.

Nakon što se priča proširila na scenu je stupio Lorenzo Insigne, kapiten ekipe i miljenik svih navijača.

Ovaj 163 cm visoki reprezentativac Italije je Salvatoreu kupio skuter kojim te će pasionirani zaljubljen u Partenopije moći ići normalno na posao u sljedećem periodu.

Promo

Top Komentari

Penderinos
Eto nek ta banda procita ovaj članak i jadni Salvatore opet ostaje bez skutera. Stvarno ste jadni kud morate govorit
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi