Solskjaer jučer putovao na sastanak koji bi Unitedu mogao donijeti veliko pojačanje
Foto - EPA

Išao na noge Haalandu

Solskjaer jučer putovao na sastanak koji bi Unitedu mogao donijeti veliko pojačanje

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer boravio je jučer u Salzburgu gdje je obavio razgovore sa mladim napadačem austrijskog prvaka Erlingom Haalandom.


Sjajni 19-godišnji fudbaler dobio je veliki broj ponuda za nastavak karijere. U četvrtak je pregovarao sa RB Leipzigom i Borussijom iz Dortmunda, a jučer je sjeo sa menadžerom Uniteda.

Nije poznato kakav je bio ishod pregovora. Ono što je izvjesno je da će mladi napadač razmotriti sve ponude i da će veoma brzo odlučiti o svojoj budućnosti.

Haaland je velika želja Crvenih đavola. Solskjaer ga u svom timu želi već u januaru i vrlo lako bi se moglo desiti da on na kraju i završi na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Norvežanin je postigao 28 golova u 22 utakmice i pravi je hit u Evropi.

Top Komentari

Mele
Ole ga je sa 17g. doveo u Molde, valjda se poznaju dobro.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi