Solskjaer vjeruje u prolaz: Možemo postići gol u Barceloni

Trener Manchester Uniteda

Solskjaer vjeruje u prolaz: Možemo postići gol u Barceloni

Iako je njegov tim sinoć izgubio na domaćem terenu od Barcelone sa 1:0 u prvom susretu četvrtine finala Lige šampiona, trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer još uvijek vjeruje u prolaz dalje.

Crveni đavoli već neko vrijeme igraju u dosta slaboj formi, a situacija se ni sinoć nije promijenila protiv Barce kada nisu stvorili gotovo nijednu pravu šansu.

Ipak, Solskjaer vjeruje kako se izgubljeno može nadoknaditi u Španiji.

"Idemo u Barcelonu sa svješću da možemo postići gol u gostima. To će nam biti na pameti, moramo dati gol", rekao je Solskjaer pa se osvrnuo i na samu utakmicu:

"Počeli smo nervozno i sa greškama. Poslije smo se smirili i igrali bolje. U pojedinim trenucima smo izgledali kao da smo onaj pravi United. Ipak, Messi i Suarez su se iskrali, imali su sreće da je lopta pogodila Shawa".

Solskjaer dodaje da optimizam njegovom timu daje pobjeda u gostima protiv PSG-a od 3:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Taj učinak nam daje nadu da možemo ponoviti isto, ali ovaj put igramo protiv favorita takmičenja", kaže Norvežanin.

Inače, revanš između Barcelone i Manchester Uniteda je na rasporedu već za pet dana.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mbape
a primiti tri
2 1
Mele
Rashford je pucao iz daljine sa svih pozicija, losta taktika, mozes dati gol ali tesko da prodjes, sansu ste izgubili veliku kod kuce.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi