"Son u Napoliju? Što da ne..."

Menadžer sjajnog ofanzivca za italijanski radio

"Son u Napoliju? Što da ne..."

Son Heung-min se sjajnim izvedbama u dresu Tottenhama u proteklim sezonama etablirao kao velika zvijezda svjetskog fudbala.

Za sada nema nikakvih naznaka da bi on uskoro mogao napustiti Tottenham sa kojim ima ugovorom do 2023. godine.

Njegov menadžer Thies Bliemeister je gostovao na napuljskom Radio Marte, pa je govorio i o budućnosti svog 27-godišnjeg klijenta. Naravno, voditelje je zanimalo da li bi sjajni ofanzivac ikada došao u Napoli.

"Nikada do sada nisam doveo igrača u Napoli, ali bih to volio jer je moj najdraži igrač, Maradona, igrao za ovaj klub", rekao je Bliemesiter, pa nastavio:

"U prošlosti sam razgovarao sa Napolijem, sa čelnicima koji više nisu u klubu... Iskoristit ću njihove predstojeće utakmice sa Salzburgom da popričamo."

"Što se tiče Sona u Napoliju, zašto ne? Nikada ne možete reći ne u fudbalu. Son voli Italiju, italijansku hranu i ljude", poručio je menadžer sjajnog ofanzivca Tottenhama, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije ga lako odvesti iz Tottenhama jer bi to koštalo mnogo novca, ali jednog dana - ko zna?"

Inače, Son je u Tottenham stigao 2015. godine iz Bayer Leverkusena, a do sada je u dresu Pijetlova odigrao 196 utakmica, postigao 70 golova i upisao 39 asistencija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi