Igraču Milana je mogao okončati karijeru, a dobio tek utakmicu suspenzije

Soriano je dobro prošao

Igraču Milana je mogao okončati karijeru, a dobio tek utakmicu suspenzije

Edmir Škorić

Nogometaš Bologne Roberto Soriano je zbog pogibljenog starta u duelu protiv Milana dobio direktan crveni karton, ali i samo meč suspenzije.

Bek Milana Fodé-Ballo Toure može biti sretan da nije uništena njegova karijera i da nije teže stradao nakon krvničkog starta Soriana.

Iako se očekivalo da će Soriano naknadno biti žestoko kažnjen, čini se da je on zapravo nagrađen od strane Disciplinske komisije Serije A jer je dobio tek utakmicu zabrane.

Inače, u spomenutom susretu Milan je slavio s 4:2 u Bologni, a osim Soriana direktan crveni karton u tom duelu dobio je i Soumaoro jer je kao posljednji igrač povukao za dres Radeta Krunića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Taj crveni karton sudija Valeri je pokazao u 20. minutim, dok je Soriano isključen u 58. minuti pri rezultatu 2:2. Rossoneri su s dva igrača manje do kraja uspjeli dati dva gola i pobijediti za prvo mjesto na tabeli.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi