Sorrentino otkrio kakvu poruku mu je jučer poslao Cristiano Ronaldo

Završio u bolnici nakon sudara s Portugalcem

Sorrentino otkrio kakvu poruku mu je jučer poslao Cristiano Ronaldo

E. Čaušević

Juventus je u prvom kolu nove sezone italijanske Serije A teže od očekivanog uspio da pobijedi Chievo sa 3:2.

Stara dama do pobjede u Veroni došla je nakon preokreta u finišu utakmice. Utakmicu je obilježio debi Cristiana Ronalda za Juventus, ali i povreda golmana domaćeg tima Stefana Sorrentina koji je nakon sudara s Ronaldom morao da napusti teren i uputi se ka bolnici.

Ronaldo je udario Sorrentina koljenom u glavu, a nakon pregleda u bolnici utvrđeno je da je golmanu Chieva slomljen nos, te da ima povrede vrata i ramena. Ipak, on je jučer pušten kući, a odmah se oglasio na Twitteru kako bi se zahvalio svima na porukama podrške.

Sorrentino se na ovoj društvenoj mreži oglasio i danas kako bi poslao poruku Cristianu Ronaldu. Iskusni golman je otkrio da mu je CR poslao poruku, te da je bio veoma zabrinut zbog onog što mu se desilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ronaldo mi je poslao poruku. Bio je veoma zabrinut zbog svega što se desilo i zanimalo ga je da li sam dobro. Hvala ti legendo", napisao je Sorrentino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi