Southgate pred meč u Podgorici: "Brinem se za svoje mlade igrače i dobro znate zašto"

Očekuje ih paklena atmosfera

Southgate pred meč u Podgorici: "Brinem se za svoje mlade igrače i dobro znate zašto"

Endin Čaušević

Reprezentacija Crne Gore večeras u Podgorici dočekuje Englesku u okviru drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Euforija u Crnoj Gori počela je još prije nekoliko dana jer ne dolazi baš svaki dan reprezentacija poput Engleske. S druge strane u taboru Engleske poprilično su oprezni, a selektor Gareth Southgate upozorio je svoje igrače na atmosferu na stadionu.

Englezi su igrali ranije u Crnoj Gori i nemaju baš dobra iskustva kada su u pitanju ove utakmice, a posebno navijači Crne Gore. Southgate je izjavio da zna da ih očekuje paklena atmosfera i posebno je upozorio mlade igrače svoje ekipe.

"Navijači su ovdje veoma strastveni i znamo šta nas čeka. To će biti dobro iskustvo za mlade igrače i vidjet ćemo kako će oni reagovati na to. Malo se brinem za njih zbog atmosfere, ali mislim da će to biti sve u redu. Znam koliko navijači vole svoj tim i svoju zemlju i njihova atmosfera dodatno podiže ekipu", rekao je Southgate i osvrnuo se na incidente s prošlih mečeva u Crnoj Gori.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Mi smo gosti i s poštovanjem pričamo o protivniku. Možemo pričati o 'neprijateljskim' atmosferama u cijelom svijetu, a ne samo ovdje. Kao ekipa se spremamo na sve, ali najvažnije je da mislimo o utakmici".

Prema kladionicama Engleska je veliki favorit u večerašnjem duelu i sve osim njihove pobjede će biti senzacija. Kladionica MOZZART donosi vam kvote za ovaj meč koje su jako primamljive i možete ih pogledati OVDJE.

Top Komentari

cako
"Englezi su igrali ranije u Engleskoj", možda ne bi bilo loše prvo pregledati članak prije nego ga objaviš...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi