Spalletti: Juventus bi bio jači s Pjanićem

I dalje traju špekulacije bh. fudbaleru

Spalletti: Juventus bi bio jači s Pjanićem

Endin Čaušević

Trener Rome, Luciano Spalletti, izjavio je da je moguće da bh. reprezentativac Miralem Pjanić ovog ljeta napusti Rim.

Miralem Pjanić već nekoliko sedmica nalazi se u centru pažnje italijanskih medija. Naime, već sedmicama se špekuliše o tome da li će Pjanić svoju karijeru nastaviti u Juventusu, a po tom pitanju oglasio se i Spalletti.

"Da li bi Juventus bio jači sa Pjanićem? Pa naravno da bi bili jači jer je on sjajan igrač. Ne mogu reći da li Pjanić ostaje jer je moguće da ode u Juventus. U fudbalu je sve moguće. On može biti sretan u Romi, ali isto tako i otići za nekoliko sedmica, to je fudbal", rekao je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je ozbiljno "zagrijan" da u svoje redove ovog ljeta dovede bh. reprezentativca, a ukoliko Stara dama istraje u svojoj namjeri morat će aktivirati otkupnu klauzulu Pjanića koja iznosi 38 miliona eura. Juve bi tim izbjegao dogovoranja s Romom, te bi morao samo dogovoriti uslove ugovora za bh. igrača.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi