Spalletti objasnio zašto je Perišić izveo penal, a ne Icardi

Inter pobijedio Frosinone 3:1

Spalletti objasnio zašto je Perišić izveo penal, a ne Icardi

Fudbaleri Intera pobijedili su večeras u gostima Frosinone sa 3:1 u susretu italijanske Serije A.

Golove za Nerazzurre postigli su Nainggolan, Perišić i Vecino, a zanimljivo da je Hrvat pogodio sa bijele tačke.

Do sada smo navikli da penale za Inter izvodi Mauro Icardi, ali danas je odgovornost ipak preuzeo Perišić. Trener Spalletti je pojasnio zašto se to desilo:

"Imamo tri ili četiri fudbalera koja mogu izvesti penal. Dakle, to zavisi od samopouzdanja i ja ostavljam igračima da između sebe odluče na profesionalan i prijateljski način", kazao je Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, njegov tim je sada treći na tabeli i gotovo je osigurao nastup u Ligi prvaka naredne sezone, a u narednom kolu igra kući protiv Rome.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

NKZ1922
Ovaj Spaletti samo objasnjava nesto. Ide mu objasnjavanje, trebo je bit nastavnik umjesto trener
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi