Spalletti ponovo izostavio Džeku iz prve postave

Pjanić jedini počinje meč protiv Bologne

Spalletti ponovo izostavio Džeku iz prve postave

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Rome večeras na domaćem terenu igraju protiv Bolegne u okviru 32. kola italijanske Serije A.

Vučica je u prošlom kolu ostvarila ubjedjivu pobjedu protiv gradskog rivala Lazija, dok je Bologna iznenađujuće poražena na svom stadionu od fenjeraša Verone.

Trener Rome, Luciano Spalletti, večeras se odlučio za nekoliko promjena u sastavu u odnosu na prošlo kolo. Najveće iznenađenje je što je Edin Džeko ponovo ostao na klupi iako je bio strijelac u prošlom kolu, a u sastavu se našao pomalo zaboravljeni Iago Falque.

Jedini bh. fudbaler koji je standardan je Miralem Pjanić, dok će Džeki društvo na klupi praviti Ervin Zukanović. Utakmica na Olimpicu između Rome i Bologne počinje u 20:45 sati.

Roma: Szczesny, Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne, De Rossi, Pjanić, Falque, Salah, Perotti, El Shaarawy.

Klupa Rome: De Sanctis, Castan, Maicon, Torosidis, Zukanović, Emerson, Keita, Vainqueur, Strootman, Ucan, Totti, Džeko.

Bologna: Mirante, Mbaye, Rossettini, Maietta, Constant, Donsah, Diawara, Brighi, Zuniga, Floccari, Ricco.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Klupa Bologne: Da Costa, Stojanović, Gastaldello, Oikonomou, Ferrari, Krafth, Masina, Cristig, Pulgar, Brienza, Acquafresca, Tabacchini.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije