Nikad veći okršaj Srbije i Crne Gore u historiji, poznati sastavi za spektakl na Marakani!

Meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Nikad veći okršaj Srbije i Crne Gore u historiji, poznati sastavi za spektakl na Marakani!

Endin Čaušević

Srbija i Crna Gora igraju večeras komšijski derbi u Beogradu u meču koji bi mogao da odluči mnogo toga u borbi za mjesto koje vodi na Evropsko prvenstvo. Meč počinje uskoro na Marakani, a već su poznati i početni sastavi.

Srbija je prije nekoliko dana poražena u Budimpešti od Mađarske sa 2:1 i dodatno sebi zakomplikovala život u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Orlovi više nemaju pravo na kiks jer i Crna Gora ima jedinstvenu priliku da ide na veliko takmičenje, te će izabranici Miodraga Radulovića sigurno dati maksimum da ostvare što bolji rezultat večeras u Beogradu.

Pred ovaj meč Srbija je drugoplasirana na tabeli sa deset bodova i ima dva boda, ali i utakmicu više u odnosu na Crnu Goru.

Meč na Marakani igra se od 20:45 sati, a već su poznati i početni sastavi za koje su se odlučili selektori ovih reprezentacija.

Oglasi

Stojković i Radulović nisu previše eksperimentisali i na teren su poslali najjače sastave koje imaju u ovom trenutku.

Srbija: V. Milinković-Savić, Milenković, Veljković, Pavlović, Gudelj, Ilić, Mladenović, Živković, Tadić, Lukić, Mitrović.

Crna Gora: Mijatović, Tuci, Savić, Tomašević, A. Vukčević, Camaj, Kuc, Janković, Marušić, Krstović, Jovetić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U prvom susretu ovih ekipa koji se igrao u Podgorici reprezentacija Srbije uspjela je bez problema da dođe do pobjede rezultatom 2:0.

Sigurno je da nas večeras u Beogradu očekuje dosta uzbuđenja i pune tribine, a ko će na kraju imati više razloga za slavlje ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi