Uzbuđenja nije nedostajalo, no pitanje je da li iko može biti zadovoljan

Srbija imala sve u svojim rukama, ali hrabri Kamerunci su stigli do boda

27

Komentari (27)

Samir55
Opet se nadaju prolazu dalje i navijaju za Brazil protiv Svicarske. Ne mogu da shvate da oni nisu u stanju pobijediti Svicarce koji trenutno imaju bolji tim od njih. Da su ih sposobni pobijediti, ucinili bi to na proslom Mundijalu u Rusiji.
Edin Merlin
Tako su im i kosarkasi bili kurceviti pa dobili po mindzi !
Kosilica20
Ja neznam ko ovim genocidasima dao da igraju uvreda za civilizaciju. Volim Kosovo , svaki poraz Srbije je moja pobjeda!
saju701
Ljudi se nalozili na Brazil a nemogu ni Kamerun dobiti.
Nek_komsiji_crkne_krava
Šta bi mi radili Kamerunu da smo se plasirali na svjetsko?
mate.raguz
Rane ti zar ima netkoga tko navija za Srbe?Ja mogu radit ko i nas dragi Covke sa Dodikom- kao krscani smo i zato se volimo- ali ne uvik! :)Hehe.Najdraze mi je kad ih razvalimo i na bojisnicama a i na sportskim terenima:)Krvi ti jee mi drago sto nisu dobili:)Jos imaju jednu protiv Svajcarske i ajd doma:)Nisu tribali ni dolazit:)
antikomunist
odlicna utakmica za gledaoce.Nije se vodilo racuna o odbrani, vec ko ce dati gol vise. Srbijina bezobrazna i preostra igra opet nije dala rezultata. Stvarno ne znam cemu onakva ostra i na trenutke jako nesportska igra.Sve u svemu, nije njima mjesto ovdje.
Noone
Još kad ih šiptari naaguze u sljedećem kolu, neće im biti do fudbala godinama
mate.raguz
Oni nisu "siptari"vec Kosovari ,rane tei!Ti si ocito Tiitin pijonir
user1640613707
Dajte nam Brazil da se igramo hahahahah
user1653997691
PIKSI trener??. Mislio sam da je bolji, a on na nivou trenera sedme engleske lige. Treba pobjedu, mijenja sve osim napadaca, Mitrovic nije moga hodati, na klupi Vlahovic i Jovic, Zivkovic najbolji i najagresivniji, vadi ga, ostavlja Kostica koji takodjer jedva hoda, Maksimovic igra citavu utakmicu iako nije lopte dofatio. O taktici necu ni komentarisati, presing i odbrana na centru kod vodstva od 3:1, je taktika za mahale, svjetsko se ne igra tako. Piksi kao da vas je prodao.
K79
kod Srbije u odbrani sve sami mesari zalecu se ko kamikaze pogotovo onaj milenkovic ispadaju na svaku fintu ko iz autobusa
antikomunist
Onoga Milenkovica treba sankcionisati za one pogibeljne namjerne startove. Pa on ide da nogu slomi protivniku. On je uzasan igrac.Mogu zamislityi da su mu cetalji uzor, jer su mu oci "pune krvi" i zudnje da nekoga onesposobi.Fuj igrac!
Adrian
Sretno komšije u svakom slučaju protiv Švicarske.
EmirEmir111
Hahahah, bravo majstore... i oni iz Banjaluke i cijele sumske republike tebi zele srecu.
MUN
Izvini Adrian al ti nisi normalan
Arnel925
Slabo vala igra ova Srbija. Mogli u dati 16 golova, povesti 3-0 na samom početku. Ali tako je kad ne znaš, onda druga ekipa zabije. Kamerun je Kritičana ekipa i ovo su morali uzeti. Ako uzme. Svica Brazila onda je sve gotovo.
sarayson
Vanredno stanje. Koji sad transparent okaciti.
MUN
Ahahahahhahahhahahahahah
CeZenicaLik
Kao sto izreka rece:Orlov visoko letili pa nisko pali....
ubnt2
Hehhe ima jedna od Branka Ćopića "Orlovi rano lete" D:
MUN
Ahahahahahahahahaahaaa
opetprvak46
Orlovi rano lete hmmmm
King_Kenny
@opetprvak46 ...Orlovi kuci lete,nova knjiga Branka Copica...hehehe...
Bavarac1312
Finale su najavljivali, a valja prvim letom nazad iz Katra. Hahahahahahahahahahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.