Veliko srce imaju nogometaši Srbije: Da li znate gdje je završilo Vučićevih milion eura?

Dobili premije

Veliko srce imaju nogometaši Srbije: Da li znate gdje je završilo Vučićevih milion eura?

Edmir Škorić

Kako javljaju mediji u Srbiji, selektor te reprezentacije Dragan Stojković Piksi je sa igračima jednoglasno donio ovu odluku.

Srbija je jučer u Lisabonu s 1:0 pobijedila Portugal kasnim golom Aleksandra Mitrovića, pa se direktno plasirala na Svjetsko prvenstvo u Katar 2022 godine.

Igrači Srbije veliki su heroji nacije, ali i regiona, a izazvali su veliki respekt širom svijeta. Njima je prije utakmice predsjednik Aleksandar Vučić obećao čak milion eura premije ako ostvare pobjedu.

Ipak, srbijanski nogometaši su u dogovoru s Piksijem odlučili da novac bude usmjeren za liječenje bolesne djece.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ovaj podvig vrijedan je svake hvale, a srbijanski reprezentativci dokazali su da je novac najmanje važan kada igrate za svoju naciju.

Potpuno zasluženo su ostvarili pobjedu i sigurno je da imaju šta da pruže i na Svjetskom prvenstvu u Kataru koje se igra u novembru naredne godine.

Top Komentari

PK90
1:2 je rezultat bio,a ne 0:1..
4 1
Mele
Srbija je jučer u Lisabonu s 1:0 pobijedila Portugal kasnim golom Aleksandra Mitrovića, pa se direktno plasirala na Svjetsko prvenstvo u Katar 2022 godine
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi