Srbija našla zamjenu za Muslina
Foto: EPA

Paunović sjeda na klupu Orlova

Srbija našla zamjenu za Muslina

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Srbije uskoro će dobiti novog selektora.

Umjesto Slavoljuba Muslina koji je Orlove odveo na Svjetsko prvenstvo na selektorsku poziciju sjest će još jedno dobro poznato ime.

Radi se o Veljku Paunoviću, legendarnom fudbaleru i čovjeku koji je U-20 selekciju Srbije 2015. godine odveo do titule prvaka svijeta.

Paunović je trenutno zaposlen u američkoj MLS ligi. Predvodi ekipu Chicago Firea, ali bi od decembra mogao sjesti na klupu reprezentacije, što mu je svakako velika želja.

On se već nalazi u Beogradu gdje će obaviti pregovore sa čelnicima FS Srbije i 40-godišnji stručnjak bi u decembru mogao biti imenovam za novog selektora naših istočnih komšija.

Paunović je u karijeri vodio čak tri omladinske selekcije Srbije i svakako je logičan potez preuzimanje A tima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi