Novi snimci ugledali svjetlo dana - Aleksandar Mitrović napravio šou u svlačionici Srbije

Nakon plasmana na Evropsko prvenstvo

Novi snimci ugledali svjetlo dana - Aleksandar Mitrović napravio šou u svlačionici Srbije

Esmer Oštraković

Reprezentacija Srbije izborila je plasman na Evropsko prvenstvo i svi u ovoj zemlji sa nestrpljenjem čekaju žrijeb koji će biti održan 2. decembra.

Iako u javnosti u ovoj zemlji vlada određeno nezadovoljstvo jer su remizirali sa Bugarskom, te će Srbija zbog toga biti u posljednjem šeširu, igrače to baš mnogo ne zanima.

Čekali su 24. godine da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, a znali su to igrači proslaviti nakon utakmice.

Na Youtube kanalu FSS objavljen je snimak proslave, a na snimku se ističe Aleksandar Mitrović koji je očito bio zadužen za "šou".

Odmah je sa svrata Mitrović viknuo "Puštaj muziku, šta je ovo."

Oglasi

Na njegovu "žalost" sa muzikom se moralo malo pričekati jer je Dragan Džajić, predsjednik FSS prvo održao govor.

Nakon toga uslijedilo je slavlje u svlačionici fudbalera Srbije.

Iz Engleske je danas stiglo novo poniženje za Srbiju

Engleski Sky Sports analizirao je moguće rivale u grupnoj fazi Evropskog prvenstva i zaključili da bi bilo idealno za njihovu reprezentaciju da se nalaze u istoj grupi kao i Srbija.

Sky Sports smatra da bi Engleskoj najbolje bilo da dobije za rival Sloveniju, Albaniju i Srbiju, dok najtežom grupom smatra onu sa Danskom, Nizozemskom i Hrvatskom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Međutim, treba imati na umu da Hrvatska tek treba da izbori Evropsko prvenstvo. Vatrenima večeras na Maksimiru treba pobjeda protiv Armenije.

Naše komšije ne bi trebale da imaju problema bez obzira što "danas svi igraju fudbal", mada su se i druge zemlje zamalo opekle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi