Srbijanski fudbaler brutalno pretučen na utakmici, policija sve nijemo posmatrala

Prema izjavama očevidaca

Srbijanski fudbaler brutalno pretučen na utakmici, policija sve nijemo posmatrala

S. Grebović
Teme:

Radi se o jednom susretu nižih srbijanskih liga, tačnije o meču između BSK-a iz Batajnice i Sopota u okviru 20. kola Zonske lige Beograd.

Ovaj meč je obilježila tučnjava koja se odigrala u svlačionici za vrijeme 15-minutnog odmora. Naime, prema pisanju Sportskog žurnala i izjavi trenera Sopota Vladana Žujovića, dok je u meta napada bio napadač gostiju Vuk Lazić.

Ekipa BSK-a je slavila rezultatom 3:0, a Žujović je nakon susreta izjavio:

"Sjenku na trijumf domaćina bacio je nemili događaj na poluvremenu. Naš igrač Vuk Lazić je cijelo prvo poluvrijeme bio meta protivničkih igrača i publike koja ga je tokom cijelog meča provocirala. Na poluvremenu sam pokušao da ga smirim i spremim za nastavak - rekao je Žujović i dodao:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"U svom revoltu, lupio je vrata svlačionice domaćina nakon čega je uslijedio brutalan napad još uvijek nepoznatih lica koji su ga pretukli naočigled svih prisutnih. Tu su stajala i dvojica policajaca koji su sve to nijemo posmatrali. Htio bih da kao trener skrenem pažnju da se takve stvari nikad ne ponove na terenu i da ovaj zvijerski napad nikako ne prođe nekažnjeno".

Promo

Top Komentari

MaDaj
Naocigled prisutnih? Pa u svlacionici vas je Bilo minimalno 12 I niste mogli pomoci suigracu???
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi