Srbijanski mediji poludijeli: Krstajić na današnjoj pressici dao 'hit' izjavu

Uvrijedio inteligenciju mnogima

Srbijanski mediji poludijeli: Krstajić na današnjoj pressici dao 'hit' izjavu

Srbijanski mediji su još od Svjetskog prvenstva neprijateljski nastrojenih prema selektoru fudbalske reprzenetacij Mladenu Krstajiću, a elektricitet prema nekadašnjem fudbaleru Schalkea je dostigao vrhunac nakon katastrofe u Ukrajini.

Podsjetimo, Srbija je prije dva dana potopljena na gostovanju kod Ukrajine jer je izgubila sa gotovo nevjerovatnih 5:0, a Krstajić se danas u Staroj Pozovoj pojavio na press konferenciji gdje je, kako javljaju srbijanski mediji, dao hit izjavu.

Srbijanska javnost smatra da ju je Krstajić uvrijedio riječima da nije ni stigao razmišljati o ostavci.

"Nisam imao vremena da razmišljam o tome. Imamo dvije utakmice u kratkom periodu. Neozbiljno bi bilo ostaviti ekipu na cjedilu. Kada se završi sljedeća utakmica, biće sve lako. Svi žalimo za utakmicom sa Ukrajinom, tim debaklom. Moramo da idemo dalje. Što prije se prešaltamo na sljedeću utakmicu, biće nam lakše", rekao je Krstajić na današnjoj pressici.

Također, Krstajić je pomalo uvrijedio kompletnu javnost riječima da su sitnice uticale na to da njegov tim izgubi meč od Ukrajine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Uticale su sitnice. Nije da nas je Ukrajina nadigrala, bili smo egal do 25. minuta. Pala je koncentracija i desilo se šta se desilo. Da smo dali gol preko Prijovića, ko zna kakav bi tok utakmice bio", kaže selektor Srbije.

Nakon dva odigrana meča Srbija u svojoj kvalifikacionoj grupi ima jedan osvojen bod, a naredni meč igra sutra navečer protiv Litvanije na domaćem terenu.

Top Komentari

Prazina
I šta je čovjek toliko krivo rekao? Bili su egal do 25.minute i da su oni prvi zabili sve bi bilo drugačije.
0 3
Taceoni
Tacno onda se otvorili i gotovo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi