Grahovac potvrdio rastanak sa Rapidom

Kreće u nove izazove

Grahovac potvrdio rastanak sa Rapidom

Samir Mlaćo
Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Srđan Grahovac napustit će Rapid iz Beča nakon šest i po sezona.

Potvrdio je to ovaj klub putem zvanične stranice te naveo da je Grahovac stigao na ljeto 2014. godine prvi put iz iz banjalučkog Borca i upisao do sada 195 nastupa.

Ugovor koji mu ističe neće biti produžen.

“On je vrhunski profesionalac, no dogovorili smo se da će svako ići svojim putem na kraju sezone. Hvala mu na posvećenosti za klub, sve najbolje mu želim u budućnosti, kazao je direktor Rapida Zoran Brišić.

Grahovac je bio ponosan na sve ostvareno.

“Bliži se kraju saradnja i ponosan sam što sam bio dio ovog velikog kluba. Bio sam i kapiten, uvijek ću na ovaj period gledati pozitivno. Zauvijek ću pamtiti prelijepi grad Beč i cijelu zeleno bijelu porodicu, posebno navijače, a držat ću palčeve za saigrače u budućnosti“, jasan je bio 29-godišnjak.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Grahovac je ponikao u Borcu, a nastupao je i za Astanu, te Rijeku...

Za reprezentaciju BiH ubilježio je tri nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti