7

Komentari (7)

Krosteutegurovic
Neznam kakva im je odbrana , inače ima jedan dobar momak u Malmeu u Švedskoj što napušta klub već godinama a nikad napustiti a inače vrlo tražen na tržištu. Kako to da Njukastel nije čuo za njega.
juve10
Isto je bilo i sa City, nažalost. Njukastl će u skorije vrijeme biti kopija Cityja i PSG. Dovode igrače koji i nisu velike zvijezde da naprave što bolje pozicije u pl
denimen9
Mislim da je Newcastle nebitan dok ne budu bar 8. ili 9. na tabeli. I Al Ahly ima neograničen budzet, ali nisu interesantni nikome.
capslockenter
Sevilla ljetos tražila 80 mil za Carlosa, a sad će ga, kao, pustiti za 35? XD
Blibra
To je bio kounde legendo za 80 mil
capslockenter
Ma i ovog je tražio Liverpool, pisalo se o njemu dosta..
19501911
Jest u nekoj drugoj ligi,ali ovo je Premier liga,tako da ova dvojica(barem ja mislim) u borbi za opstanak su ništa,mislim da moraju puno više da ostanu u ligi!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.