Šta bi drugo Džeko i njegova Amra radili u karantinu?

Ništa se ne prepušta slučaju

Šta bi drugo Džeko i njegova Amra radili u karantinu?

Edmir Škorić

Nogometaši širom Evrope moraju u karantin, posebno se to odnosi na članove klubova u Italiji.

Naravno, osim nogometaša, u izolaciju bježi i "obično" stanovnišvi s ciljem zaštite od koronavirusa, koji je uzeo maha u Italiji, gdje je preko 10.000 oboljelih.

Edin Džeko je trenutno u Rimu, pa i ako nije u onom najugroženijem dijelu zemlje, bh. reprezentativac je otišao u karantin, a s njim i njegova porodica.

Dok Edin i supruga Amra provode dane podalje od drugih ljudi, koji bi im mogli prenijeti zarazu, oboje zajedno treniraju i održavaju formu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Amra dosta vremena provodi u tereteni kako bi zadržala pravu liniju, dok je Edin sada u situaciji da radi individualno u prvenstvenoj pauzi koju je izazvao upravo koronavirus.

Top Komentari

Armin29
Cuj sta bi radili,moze se svasta radit
6 2
rodjak
moj Djekson ima i pametnijih stvari za raditi od pukog treniranja :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti