Šta će biti sa Callejonom?
Callejon je član Napolija od 2013. godine, a do sada je za ovaj klub odigrao 262 utakmice i postigao 74 gola

De Laurentiis ga ignoriše

Šta će biti sa Callejonom?

Španski fudbaler Jose Callejon je član Napolija od 2013. godine, ali veliko je pitanje koliko će još dugo ovaj ofanzivac igrati na San Paolu.

Njegov ugovor sa italijanskim viceprvakom ističe 2020. godine i bilo je govora da će brzo biti produžen na barem još dvije godine. Međutim, pregovori su iznenada 'zapeli' i trenutno njegova situacija u klubu nije baš najjasnija.

Agent španskog fudbalera Manuel Garcia Quillon je za tamošnji "Radio Marte" dao izjavu kojom je uznemirio navijače ovog kluba.

"Novi ugovor? Sa predsjednikom De Laurentiisom se nismo čuli tri mjeseca, a trebali smo pregovarati. Zaista ne znam šta će biti", poručio je Quillon, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Callejonu je dobro u Napulju, ali trenutno nema zakazanih sastanaka sa čelnicima kluba kako bismo produžili ugovor".

Izgleda da se neizvjesnost odražava i na Callejonove igre, koji ove sezone na osam odigranih utakmica još uvijek nije postigao niti jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi