Šta kažu kladionice pred evropske mečeve bh. klubova?

Zrinjski, Željezničar, Sarajevo i Široki Brijeg traže prolaz

Šta kažu kladionice pred evropske mečeve bh. klubova?

Ove sedmice su na rasporedu utakmice 1. pretkola Lige prvaka i Evropske lige, pa ćemo na djelu vidjeti sva četiri ovosezonska predstavnika BiH u ovim takmičenjima.

Gledajući kladioničarske koeficijente na utakmice bh. klubova, sva četiri naša predstavnika imaju realne šanse da se plasiraju dalje, ali su u ulozi favorita samo dva kluba.

U srijedu će bh. prvak Zrinjski gostovati Spartaku iz Trnave, a kvota na Plemiće iznosi 3.50 u MOZZART kladionici. Na pobjedu Spartaka kvota je 2.15, a na neriješen rezultat 3.00. Pogledajte sve kvote za ovaj meč.

U najboljoj poziciji za prolazak prvog evropskog rivala je Željezničar, koji je popriličan favorit već u prvoj utakmici protiv Narva Transa koja se igra u četvrtak u Estoniji. Na Plave sa Grbavice je kvota 1.70, a na Estonce 4.90. Koeficijent na neriješen rezultat je 3.45. Pogledajte ostale kvote.

Ulogu favorita ima i gradski rival Sarajevo, koje će u srijedu igrati protiv Banantsa u Jerevanu. MOZZART na bordo klub nudi koeficijent 1.90, na Armence 3.90 a na remi 3.35. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Široki Brijeg je u ulozi blagog autsajdera protiv Domžala, iako prvi meč igra na svom terenu. Na bh. predstavnika kvota je 3.05, na remi 3.00 a na Slovence 2.40. Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte ovdje.

Utakmica Spartaka i Zrinjskog igra se u srijedu od 18 sati, dok je istog dana od 15:30 na rasporedu duel Banantsa i Sarajeva. U četvrtak se od 18 sati igra meč Narve i Željezničara, dok Široki Brijeg i Domžale igraju s početkom u 20 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi