Šta nije u redu ovdje? UEFA željela predstaviti Crvenu zvezdu, ali je napravila veliki kiks
UEFA je predstavila Crvenu zvezdu sa fotografijom Partizana

Navijačima Zvezde se ovo nikako nije svidjelo

Šta nije u redu ovdje? UEFA željela predstaviti Crvenu zvezdu, ali je napravila veliki kiks

S. Pašalić

Crvena zvezda na svom terenu igra utakmicu Lige prvaka protiv Olympiakosa, a trenutni rezultat je 1:1.

Beograđani su u 1. kolu poraženi od Bayerna sa visokih 3:0, a sa velikim iščekivanjem su očekivali meč protiv grčkog tima koji bi mogao biti odlučujući u borbi za Evropa ligu.

Cijelog dana su stizale vijesti o ovom duelu te su se pravili razni uvodi o njemu pa je tako i UEFA imala svoju najavu.

Krovna kuća evropskog nogometa je željela predstaviti Crvenu zvezdu pa je tako nekoliko sati prije meča odlučila da postavi fotografiju tima i napiše kako je 1991. godine ovaj tim bio evropski prvak i kako je prošle sezone stigao do 29. naslova prvaka u Srbiji.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, postojao je jedan problem sa ovom fotografijom s obzirom da su se na njoj umjesto igrača i stručnog štaba Crvene zvezde, na njoj nalazili igrači i stručni štab ljutog rivala Partizana.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Pa uefa uvihek grijwsi sa malin klubovima iz malih zemalja pogotovo s balkana
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi