Šta se dešavalo u Živinicama: "Start nad Peharom je za tri godine Zenice"
FOTO: Facebook HNK Čapljina

Čapljinci razočarani

Šta se dešavalo u Živinicama: "Start nad Peharom je za tri godine Zenice"

S. Mlaćo

Nogometaši Čapljine upiisali su poraz u Živinicama od Slavena 2:0.

Gosti su nakon meča bili razočarani suđenjem Amara Omerdića i njegovih pomoćnika, koji su prema njihovom mišljenju dozvolili grubu i oštru igru koja nije bila kažnjena.

Putem facebook stranice klubova izvještavali su simpatizere kluba o dešavanjima u Živinicama

"Cirkus u Živinicama

Albijanić u velikoj šansi jedan na jedan dobija sa leđa sudija ne pokaziva na bijelu točku

Hasinović pred četvrtim sudijom dobija namjerni lakat u glavu, sudija se ne oglašava

Start nad Milom Peharom za Zenice tri godine, ali sudija pokaziva žuti karton i to sa sažaljenjem", samo se neke od objava.

Objavili su i fotografiju krvave noge nogometaša Savića koji je izvukao deblji kraj, no sudija je u istom duelu pokazao igranje rukom gostujućeg nogometaša.

U rezimeu utakmice Čapljinci su istakli.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Hvala Bogu pa su naši igrači svi zdravi izašli".

Top Komentari

yess81
Ko o cemu ***** o poštenju.Kako Vas nije sramota Jel Vam se Slaven izmakao prosle sezone u Čapljini kad ste imati tri vezana poraza i dodete tu po bodove posle toga. 10 godina koristite teren Slavena kad igrate utakmice na TK-a,. Pricate o penalu za Vas, sta je sa penalom za domacina u 3min.o crveni karton za Vaseg igraca na gol liniji brani rukama cit pogodak. Prvi gol Slavena iz kornera, drugi gol sut sa 20 met., e moj sluzbeni predstavnice Čapljine, nisi jos odrastao da za bradu i celu, malo se pogledaj metar i zilet.
1 4
red devil mo
Je li to onaj Mile sto protivniku podapinje da ga navijaci mogu zivog oderat. E moj Mile kito od gorile,jos te Bog kaznjava za tvoja nedjela.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi