Šta se desilo s Džekom? Objavljeni sastavi Fiorentine i Rome

Četvrtfinale Kupa Italije

Šta se desilo s Džekom? Objavljeni sastavi Fiorentine i Rome

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras igraju u gostima protiv Fiorentine utakmicu četvrtfinla Kupa Italije.

Okršaj starih rivala jedan je od velikih derbija u ovoj fazi Kupa Italije. Meč u Firenci igra se od 18:15 sati, a već su poznati sastavi obje ekipe. Sigurno da je najveće iznenađenje to što bh. reprezentativac Edin Džeko nije u sastavu Rome od prve minute.

Džeko je za vikend u prvenstvu konačno prekinuo golgeterski post i postigao dva gola Atalanti. Navijači rimskog kluba su iznenađeni što se bh. napadač nije našao u sastavu Vučice, te će svoju priliku čekati s klupe

Mjesto u vrhu napada dobio je Patrik Schick, dok će nakon dugo vremena od prve minute zaigrati i argentinski veznjak Javier Pastore.

Fiorentina: Lafont, Benassi, Biraghi, Chiesa, Fernandes, Hugo, Milenković, Mirallas, Muriel, Pezzella, Veretout.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma: Olsen, Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, Cristante, Nzonzi, Zaniolo, Pastore, El Sharaawy, Schick.

Fiorentina i Roma nikad nisu bili ovako izjednačeni na kladionici

Što se tiče kladionica za ovaj meč situacija je izjednačena. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete odigrati dosta toga na meč Fiorentine i Rome, no mnogi su iznenađeni što u ovom okršaju skoro da nema favorita jer su kvote nevjerovatno izjednačene. Sve to možete pogledati na OVOM linku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
on je već potpisao ali ne za Ac.Milan
1 2
Edin Merlin
Pet komada primiše,kloc dobio crveni a tek je 75’ta minuta !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije