Šta su naumili igrači Napolija ako večeras izgube na Anfieldu?

Već novčano kažnjeni

Šta su naumili igrači Napolija ako večeras izgube na Anfieldu?

Admin Čaušević
Teme:

Igrači Napolija će u 5. kolu Lige prvaka gostovati Liverpoolu nakon što u proteklih sedam utakmica nije osjetio slast pobjede.

Na ovo gostovanje ekipa s juga Italije dolazi nakon serije poprilično loših rezultata prouzrakovanih pobunom igrača nakon remija sa Salzburgom, odnosno odlukom da samoincijativno prekinu boravak u karantinu.

Situacija između Aurelia De Laurentiisa i igrača je poprilično napeta, posebice nakon što je kontroverzni predsjednik izrekao novčane kazne. Najgore je prošao Lorenzo Insigne čiji će džep biti tanji 350.000 eura.

U posljednjih 20-ak dana u Napoliju se desilo dosta toga, a prema pisanju lista Corriere della Sera igrači viceprvaka Italije namjeravaju otići u karantin u slučaju da izgube na Anfield Roadu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Do prvog sastanka između igrača i De Laurentiisa nakon početka turublentne situacije trebalo bi doći u petak. Obje strane imaju isti cilj, a to je pronaći kompromis, izaći iz krize i sezonu završiti na što je moguće bolji naćin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi