Napoli žestoko kaznio Insignea jer vjeruju da je on pokrenuo pobunu

Ne smiruju se strasti

Napoli žestoko kaznio Insignea jer vjeruju da je on pokrenuo pobunu

E. Čaušević

Haos u Napoliju još uvijek ne prestaje nakon što su igrači ovog tima prije nekoliko sedmica odbili da idu u karantin nakon meča Lige prvaka protiv Salzburga.

Predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis nakon poraza od Rome prije nekoliko sedmica narednio je igračima da idu u karantin, ali to oni nisu ispoštovali.

Nakon utakmice protiv Salzburga igrači Napolija su napravili pobunu, te su otišli svojim kućama. Ovo je stvorili veliki haos u klubu, a posebno je ljut bio De Laurentiis koji je bio spreman čak da uruči otkaz Carlu Ancelottiju.

Također, prvi čovjek Napolija poručio je da će na zimu klub prodati igrače koji su pokrenuli cijelu pobunu. Na udaru se našao i Lorenzo Insigne koji je dijete ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

La Gazzetta dello Sport objavila je jutros da je klub žestoko kaznio Insignea kojeg smatraju liderom pobune. Klub je navodno kaznio omalenog fudbalera sa čak 350.000 eura.

Također, Insigne neće igrati sutra protiv Liverpoola u Ligi prvaka, a iz kluba su samo poručili da ima problema s povredom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi