Veliki udarac za Napoli uoči meča protiv Liverpoola
Insigne zbog povrede lakta neće igrati protiv Liverpoola

Lorenzo Insigne neće zaigrati na Anfieldu

Veliki udarac za Napoli uoči meča protiv Liverpoola

S. Pašalić

Liverpool će u srijedu na Anfieldu dočekati Napoli u okviru 5. kola Lige prvaka.

Ovo bi mogla biti utakmica koja će odlučiti o tome ko osvaja prvo mjesto u ovoj grupi s obzirom da Redsi imaju 9 bodova, a Napoli bod manje.

Ukoliko tim Jurgena Kloppa uspije slaviti, otići će na nedostižnih četiri boda prednosti, ali Napoli bi mogao biti i u dodatnom problemu, jer ukoliko i Salzburg slavi protiv Genka doći će samo na bod zaostatka iza italijanskog kluba kolo prije kraja pa bi i prolazak dalje mogao doći u pitanje.

Napoli je međutim uoči meča protiv Liverpoola dobio i nove loše vijesti koje kažu da Lorenzo Insigne neće nastupiti u ovom meču zbog povrede lakta.

Jedan od najbitnijih igrača Napolitanaca koji je ove sezone odigrao 15 utakmica, te je postigao 4 gola i upisao 6 asistencija se povrijedio u meču protiv Milana u subotu i sada će propustiti važan meč svog tima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi