Šta u Partizanu kažu za 'šamaranje' Miloševića?
EPA

Trener crno-bijelih u centru pažnje

Šta u Partizanu kažu za 'šamaranje' Miloševića?

Nevjerovatna vijest jučer je stigla iz Srbije.

Pojedini mediji prenijeli su informaciju kako je fizički napadnut trener Partizana Savo Milošević, i to od strane navijača ovog kluba, koji su mu navodno udarili nekoliko šamara poslije kraće rasprave.

Kako se navodi, pristalice crno-bijelih su bile nezadovoljne što se Milošević nije pojavio na sastanku zakazanom dan ranije i odlučile su da mu se suprotstave, a to je, očekivano, potaknulo glasine da bi mogao napustiti klub.

Nije dugo trebalo čekati da se klub oglasi po pitanju 'incidenta' koji je ,po svemu sudeći, izmišljen.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Da se to stvarno desilo, Partizan bi odmah reagovao, a vjerujem da bi isto to učinio i Savo Milošević", rekao je potpredsjednik kluba Vladimir Vuletić.

Milošević se inače u posljednje vrijeme povezuje s preuzimanjem Aston Ville, gdje je devedesetih, kao igrač, ostavio veliki trag.

Promo

Top Komentari

Austinpowers
kod nebeskog naroda samo ubijanje, tuce, samaranja i svi ostali odrazi nekulture.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi