27

Komentari (27)

O kakvom vlasnistvu ovi mastaju? Otkad je najam vlasnistvo? Podstanari bili, podstanari ostali, samo sto ce sad morati sami kreciti iznajmljen objekat..
Alkkk
De bgt nauci citati ili ukljuci mozak malo pa razmisli o procitanom
Evo pošto me tako kulturno moliš red je da te ja, ovako neuk, naučim čitati. Citat sa početka članka glasi:"Bh. prvak i Općina Centar postigli su dogovor o zakupu stadiona.." E sad bi bio red da ti meni, ovako neukom, objasniš definiciju termina "zakup", sretno sa Googlanjem..
Ajax11
Pa ti malo proguglaj i sigurno ces naci da je Kosevo bilo vec u vlasnistvu Sarajeva...haj sada placi malo, manje ces piškiti
starigrad
Šampioni Hairli nam bilo. U ove Mubarek dane dobili ponovo našu Svetinju, naš Olimpijski STADION.Da na njemu proslavimo još puno Titula i Titula ABD. nanjeg donesemo još Titula i titu
JedanLik
starigrad
Jedan lik. Dugo te nije bilo. Da nisi neraspoložen zbog Željkana? Hahahahaha
belajbeg888
JEDAN JE CILJ ,JEDAN JE PUT I, SAMO JE JEDAN DOM !!!
Probisvjet
Svaka vam cast. Tako se to radi. Biti svoj na svome. Nama (Slobodi Tuzla) SDP je oduzeo stadion.
rabodimis
Pa vratite vas stadion, vi birate ko upravlja gradom.. Ne znam kome je uopste palo na pamet da vam ga oduzme, za Slobodu je pravljen.. TC nek pravi sebi, logicno..
starigrad
E ČUJ komplet Željo otišao u Međugorje da im sa UKAŽE EVROPA.
user1603303812
Kraj je kakd sudija svira kraj
mido1921
Migranti iz Vijetnama , beskućnici
rabodimis
@mido1921 Propada sda, propada zeljo, slucajno u isto vrijeme ?
gallardo.la
Samo da je jos tu evropu izboriti.
MethodMan
Haha opet bi u Zenici igrali
gallardo.la
Nije u pitanju gdje bi igrali, u pitanju su pare, koefcijent, napredak lige, sponzori, tv prava, napredak i povecavanje trzisne vrijednosti igraca iz nase lige.
pjanke.sa
Ne moze to nas Metadonman shvatiti ba
rabodimis
@MethodMan Sta fali Zenici ? Po sata-sat do stadiona.. Nama to uopste nije problem.. Veca je sramota za zelju sto pored Grbavice mi idemo u Zenicu.. Koliko god rivalstvo bilo od nasih para se pravila, niko nije pitao za koga ko navija kad su uzimali pare od poreza gradjana Sarajeva za stadion na Grbavici.. Klosarski, jadno, sa vase strane.. samo glupanu koji ne vidi dalje od svog prsta moze bit smijesno to sto FK Sarajevo igra u Zenici.. Ne zaboravljamo pruzenu ruku i ne zaboravljamo okrenuta ledja.. ;) Mi smo jos ovu godinu u Zenici ako Bog da, vi ko zna gdje ste sljedece sezone.. svaka naredna sezona vam je u "par sa dzokerom" da se resetujete ko Celik..
memara86
Leasing nije vlasništvo.
pjanke.sa
Tu se slazemo. Imas detalje ugovora?
unioni
Jos kad bi znali popuniti jednu tribinu makar?
Stanley
Tribina zapad Koševa 17.000 kap. Cijeli Stadion Grbavica 12.000 kap.
MethodMan
Dzabe što je veći kad vi ni protiv Borussia Mönchengladbach niste mogli napuniti do kraja
Stanley
Ma ja vi bi sigurno jaro. Narod odlazi svaki dan
BordoBijeli
Tako i treba.Kosevo uvijek bilo nase samo sto nam je jednkm prilikom oduzeto ali svako normalan zna da je to uvijek nas dom.Hvala Bogu od sada i na papiru nas
user1603303812
Konačno pravi komentar i potpuno istinit oduzeta bila i Grbavica koja se gradila samodoprinosom svih radnika kao i Koševo ali eto njima je vracena bez problema dok Koševo nije...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.