Stanković u Crvenu zvezdu dovodi pojačanje iz Man. Cityja?
EPA

Zainteresovan za mladog napadača

Stanković u Crvenu zvezdu dovodi pojačanje iz Man. Cityja?

Crvena zvezda i Manchester City mogli bi dogovoriti još jedan posao.

Nakon što je klub sa Marakane 2017. godine prodao 'Građanima' braću Ivana i Luku Ilića za 5,5 miliona eura, mediji u Srbiji pišu da se na relaciji 'Crvena zvezda - Manchester City' ponovo vode pregovori.

Trener srbijanskog prvaka Dejan Stanković navodno je zainteresovan da na Marakanu dovede 20-godišnjeg napadača Slobodana Tedića koji je na platom spisku upravo Manchester Cityja.

Jasno je kako se naredne sezone Tedić pored velike konkurencije teško može izboriti za ozbiljniji status na Etihadu, a svjesni toga, u Crvenoj zvezdi došli su na ideju da ga dovedu na posudbu i pruže mu priliku da stekne dodatno iskustvo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Čelnici Crvene zvezde pokušavaju ubijediti ljude iz Manchester Cityja da bi se Tedić u Srbiji dobro razvijao, posebno ako klub izbori učešće u nekom od evropskih takmičenja", navodi u susjedstvu.

Problem po Crvenu zvezdu stvara jedino to što Manchester City već ima utabanu rutu kada je riječ o mladim iračima koji su dovedeni kao zalog za budućnost. Obično se takvi šalju na posudbu u Nizozemsku gdje imaju dobre odnose sa NAC Bredom.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi