13

Komentari (13)

bazaorao
Zar nije most svih građana grada Mostara a ne samo navijača Veleža? Ako može grb Veleža zašto ne bi mogo i bilo kojeg drugog kluba iz Mostara?
Rodjenii
Vrlo jednostavan odgovor na vaše pitanje. Navijači Veleža nisu rušili simbol Mostara, niti okreću leđa na himnu, niti se ponose rušenjem Mosta, dok ovi drugi sve to rade. Navijači Veleža su u dva rata nastradali od fašizma, i sad bi ti isti fašisti da osvijetle Most. Ne može !!!
bazaorao
Većina današnjih navijača (vatrenih) i jednog i drugog i ostalih klubova nisu bili ni rođeni ili sdi bili djeca u vrijeme rušenja mosta tako da mi je to malo... A što se tiče okretanja leđa himni to nije uredu kao što nije uredu ni uništavanje i paljenje državne imovine od strane navijača Veleža. Tako ako se uzima taj kriterij onda ne treba biti ni grb Veleža na mostu. Al eto uzeću da mnoge stvari ne znam jer nisam iz tog dijela pa....
miroljub.petrovic
Kako su antifašisti,lomitelji stolica i zagovornici graDŽanske drzave zapjenili ! I onda se cudite zasto ne postujemo himnu ove umjetne tvorevine.
zosteer8
Pa sto zivis u umjetnoj tvorevini?Da imas igdje bolje,Isao bi naravno?,zato psssss
Blueboy
Gr0hot
uzmes ga lagano u ruku, zazmiris i zamislis sta ti qrcu volja, ha ja bola …no worry
plemic
stari most će imati čast da bude u bojama najboljeg bih kluba.
MostarskiRodeni81
Dodjite, proslavite pod starim...
MostarskiRodeni81
Ginemo veceras, al to se nece desit !!!
Taceoni
Jesteli normalnniiiiii
jose
Hoće, kako neće!
Hasimaga
Koji licemjeri
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.