Startala i NK Zvijezda: Lazareviću potrebna pojačanja

Brčkalić prema svemu sudeći ostaje

Startala i NK Zvijezda: Lazareviću potrebna pojačanja

S. Mlaćo

Sa pripremama za drugi dio sezone danas je startala i Zvijezda iz Gradačca.

Mile Lazarević je obavio prozivku, a od novih imena pojavio se Alen Kurtalić koji je stigao na posudbu iz FK Sloboda, Nemanja Đekić koji je protekli period nosio dres Alfa Modrič, te Armin Kadić koji je stigao iz niželigaša Slatine.

Zanimljivo da se prozivci odazvao Enes Brčkalić koji se našao na transfer listi, ali će prema svemu sudeći ostati stanovnik Banja Ilidže.

Potvrđeno je da su u klub stigle ponude za Kenan Šarića, Ljubišu Pecelja i Ognjena Jaćimovića, no iz Zvijezde ih sigurno neće pustiti bez obeštećenja.

"Što se tiče odlazaka neki igrači su izrazili želju da idu, a mi ćemo to znati u toku dana ili sutra. Naravno ako bude odlazaka to će biti uz obeštećenje. Imali smo 11 nogometaš plus devet juniora i ako svi ostanu nama su potrebna dva-tri pojačanja. Potreban nam je štoper, jedan vezni i dva napadača", otkrio je trener Lazarević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nemamo ambicije za Premijer lige, ali dat ćemo sve od sebe da svaku utakmicu osvojimo tri boda", jasan je bio iskusni stručnjak.

Zvijezda je do sada dogovorila utakmice sa Željezničarom iz Banja Luke, te Slogom iz Gornjeg Crnjelova.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dzek_dzek
kakvo obestecenje, ljudi ce otic dzabe kao i do sad sto su isli, a brckalica niko nije htjeo a nudili su ga slavenu brastvu i tosku
0 0
NKZ1922
Jel bio cetnik Popovic hahahahahahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi