Stefan Savić Kung fu potezom nokautirao protivničkog igrača

Mora da je boljelo...

Stefan Savić Kung fu potezom nokautirao protivničkog igrača

S. Grebović

U 53. minuti susreta reprezentativac Crne Gore Stefan Savić odlično je prošao kod sudije nakon brutalnog starta nad igračem Real Sociedada zbog kojeg je zaradio 'samo' žuti karton.

Igrači Atletico Madrida su se na pravi način odužili svojim navijačima nakon katastrofalnog poraza u Dortmundu od 4:0 u okviru trećeg kola Lige prvaka, savladavši na svom terenu ekipu Real Sociedada rezultatom 2:0.

Sinoćnji meč na stadionu Wanda Metropolitano bio je prvi koji je Stefan Savić odigrao nakon više od mjesec i po dana.

Reprezentativac Crne Gore odigrao je sasvim korektan meč, izuzmemo li situaciju iz 53. minute susreta kada je krajnje neoprezno startovao nad jednom gostujućim igračem za šta mu je glavni sudija na tom meču pokazao 'samo' žuti karton.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije