Stigla ponuda za Jamesa

Teška 60 miliona funti

Stigla ponuda za Jamesa

Real Madrid je primio prvu ponudu za veznog fudbalera Jamesa Rodrigueza, prenosi engleski Express.

Ponuda je stigla od strane Chelseaja koji već dugo vremena pokušava angažovati ovog fudbalera. Antonio Conte je postao svjestan da neće moći dovesti Lukakua u ovom prelaznom roku, pa se okrenuo Jamesu Rodriguezu.

S druge strane, Zidane je navodno spreman da pusti Jamesa jer za njega ni naredne sezone neće biti mnogo prostora za igru. On je stigao prije dvije godine iz Monaca, ali prošle sezone je izgubio mjesto u timu, jer je Zidane promijenio formaciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je ponudio 60 miliona funti i sada se čeka odgovor Kraljevskog tima. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi