Stigla ponuda za SMS-a, ali to Lazijev predsjednik ni u ludilu ne bi prihvatio

Stigla ponuda za SMS-a, ali to Lazijev predsjednik ni u ludilu ne bi prihvatio

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Sergej Milinković-Savić i ovog se ljeta povezuje s najvećim evropskim klubovima.

SMS je već nekoliko prijelaznih rokova jedan od najtraženijih igrača na tržištu, a posebno se za njega interesuju Juventus i PSG.

Upravo je PSG povukao konkretan potez, pa je poslao Laziju ponudu od 45 miliona eura uz 10 miliona eura kroz bonuse.

Parižani žele da krenu s operacijom, no najprije su ponudili neku razumnu cifru, ali prvi čovjek Lazija Claudio Lotito ranije je odbijao i daleko veće ponude za svog glavnog igrača.

Znao je u nekoliko navrata reći da je vrijednost SMS-a najmanje 120 miliona eura, pa je ono što PSG nudi ustvari sitnica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srbijanac je ove sezone osvojio Kup s ekipom Lazija i dobio je najgradu za najboljeg veznjaka lige, bez obzira što je statistički bio iza bh. reprezentativca Radeta Krunića, koji je iz Empolija prešao u Milan.

Top Komentari

Deminutive
Eh budalice, za godinu dana ćete se pucati u koljeno što ga niste prodali. One-summer hit!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi