Stigla prva ponuda za Mertensa!

Nije ni malo loša

Stigla prva ponuda za Mertensa!

Roma je poslala ponudu Driesu Mertensu, prenosi Corriere dello Sport.

Mertensov ugovor s Napolitancima ističe na kraju ove sezone što znači da traje još samo nekoliko sedmica.

Obzirom da još uvijek nije stavio potpis na novi ugovor, mnogo se špekuliše o tome da će promijeniti sredinu a da to nisu samo puke špekulacije potvrđuje i činjenica da je na adresu ovog igrača stigla prva ponuda.

Kako premosi pomenuti izvor, Roma mu je ponudila trogodišnji ugovor po kojem bi Mertens zarađivao na godišnjem nivou oko 3,5 miliona eura plus bonusi.

Zanimljivo, Mertens bi te 2023. godine već imao punih 36 pa zato mnoge čudi kako je Vučica pristala poslati ugovor na čak tri godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovo je svakako dobra ponuda za Belgijanca, ali vjerovatno je u ovom momentu rano govoriti o eventualnom transferu u Romu jer će gotovo sigurno i neki drugi zainteresovani klubovi uskoro početi s ponudama.

Među njima su Arsenal, Chelsea, Juventus itd. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Dobra ponuda za Džeku :D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije