Štilić pregovara s bivšim klubom, zapelo oko novca

Očekuje se dogovor

Štilić pregovara s bivšim klubom, zapelo oko novca

Već nekoliko mjeseci Semir Štilić je bez kluba, tačnije od septembra kada se razišao sa kiparskim APOEL-om. 

Štilić nije imao željenu minutažu u APOEL-u i najbolje rješenje za obje strane bilo je raskid ugovora, a iako se pominjalo da bi bh. fudbaler mogao krenuti put Danske, za njegove usluge je interes pokazala i Wisla.

Mediji u Poljskoj su objavili da je Štilić u pregovorima sa timom iz Krakowa, međutim prva runda je završila neuspješno zbog finansija. Štilić je, kako se navodi, tražio mjesečnu plaću od 15.000 eura, što su u Wisli odbili. 

Ipak, obje strane su izrazile spremnost za saradnju i očekuje se da bi do kraja godine mogao biti postignut zajednički jezik. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Štilić je u prošlosti već imao priliku igrati za Wislu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi