Štilić stavio potpis na novi ugovor
Foto: Wisla Plock

Ostaje u Poljskoj

Štilić stavio potpis na novi ugovor

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Semir Štilić i naredne sezone će igrati u Poljskoj.

Od septembra prošle godine 30-godišnji Štilić brani boje Wisle Plock i tokom čitave sezone je jedna od glavnih figura u ovom timu, a kao nagradu za sjajne partije dobio je novi ugovor.

Na zvaničnoj stranici Wisle Plock je objavljeno da je Štilić potpisao, novi, jednogodišnji ugovor prema kojem će u klubu ostati do ljeta 2019. godine.

Štilić je ove sezone, posebno u posljednjem dijelu prve polusezone i tokom čitave proljetne, postigao četiri gola i sakupio sedam asistencija. Uspon Wisle iz prosječnosti započeo je kada se konačno fizički spremio, uigrao i dobio više povjerenja i slobode u igri.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Kroz karijeru je, podsjetimo, ranije igrao za Wislu Krakow, Lech, APOEL, Karpaty, Gaziantepspor...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi