Stoke City prodaje Krkića u Portugal?

Žele ga Porto i Benfica

Stoke City prodaje Krkića u Portugal?

Nekada jedan od najvećih talenata na svijetu Bojan Krkić karijeru bi mogao nastaviti u Portugalu.

Krkić se od 2014. godine vodi kao igrač Stoke Cityja, međutim u ovom engleskom klubu se nije dokazao i gotovo sigurno će ovog ljeta okončati svoju epizodu na Otoku.

Katalonski mediji prenose kako bi ovaj 27-godišnji ofanzivac spas za svoju karijeru mogao potražiti u Portugalu, budući da se za njegove usluge interesuju Porto i Benfica, a navodno ni Stoke City nema ništa protiv njegove prodaje.

"Porto i Benfica proučavaju mogućnost da angažuju Krkića, zanima ih i pozajmica i otkup ugovora, jer smatraju da bi bivši igrač Barselone mogao pozitivno da utiče na ekipu", pišu katalonski mediji.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Posljednji angažman Krkić je imao u Deportivo Alavesu, za koji je nastupao kao posuđen igrač, ali ni u ovom španskom klubu se nije proslavio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi