12

Komentari (12)

Kladionicar_iz_mira
Kako pisete vi sa ss.ba, pa vi ste p*zde najvece. Nikad vece pizde nisam vidio u zivotu. Jadovi. Fol sudija im digao pritisak jednim faulom, frajer unistio utakmicu majku mu ****m *******u prodanu, penal nije svirao, dosao po zadatku kao i sve sudije od Vicinog dolaska na celo saveza, ali vi p*cke jedne ne smijete slova da napisete o tome. Pilav i Vico udruzena kriminalna organizacija.
dinass
Kako ste samo nakedereni svi,zagrizli ste udici Dode Laktasenka i Vice dajdzinog.
Ecosport
Svi skupa da završite il u jezeru il u provaliji!
Arapinjo
DaBogda nikad do kuce ne dosli
Dena33
Fourteenwords
Čuj u Mostaru...,bravo vrapčićani nedajte se
Zgembic
@Fourteenwords sta skutorcicu nije jasno!? Velez je Mostarski klub. Stadion mu ukrala skutorska marva sljegla u Mostar sa okolnih brda. Njihove novi Stadion je u Vrapcicima predgradju Mostara, svoji na svom a ne kradu i ne otimaju kao skutorski.
xeRed
Da niko ne prlja ruke ****etom, valjalo bi da Sabrija sleti negdje u Jablanicko. Jes' da ce ****o opoganiti Neretvu... Nista gore od prodanog balije! Fuuujjj!!
SeoRusilac
U jezeru završili
Boom
Ma pušite ***** svi sa sportsport.ba
Higi
Ne doso do izlaza iz Mostara Sabrija.
block123
Hajde Sabrina ne doso kući majki Dabogda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.